3sep

Föreläsning: "Hälsa - så funkar det"

Datum 3 sep 2019
Tid 18:30 - 19:00
Plats Valdemarsviks Sparbank , Valdemarsvik

I en tid där dieter, hälsohets och viktminskningsmetoder får stort utrymme berättar jag om livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv.

Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär pratar Lovisa “Lofsan” Sandström med långsiktigt hållbart förändringsfokus – det som verkligen fungerar i längden. Fenomen som träning för prestation problematiseras i relation med träning för ökad hälsa, ett hållbart sätt att uppmuntra människor att röra på sig och ta hand om sig. Vilka vanliga misstag gör många, när det gäller träning och hälsa? Dessutom passar Lovisa på att ge några pinfärska glimtar från sin helt nya bok ”Bli Hälsoklok”.

Om Lovisa ”Lofsan” Sandström

Lovisa Sandström är träningsexpert och entreprenör och har 15 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver nya podden Pro Bono samt också Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare. Hon driver även onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte 2017 den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, “en PT på fickan”: www.mized.se

Lovisa brinner för att hjälpa människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat.

Föreläsning: "Hälsa - så funkar det"

Kontakt