11jul

Äventyrshelg: yogapaddling och övernattning i tree-tents

Datum 11 jul 2020 - 12 jul 2020
Tid 16:00 - 14:00
Plats Ostkusten kajak, Ekövägen 6, Gryt , Gryt

Gryts skärgård är ett paradis för paddling och yoga. Med många öar, kobbar och skär bjuder Gryt på vackra skärgårdsupplevelser. Släta klippor, karga klippor, Stora klippväggar och alldeles släta skär. Tallskogar med doftande mjuka tallbarrsmattor och blandskog med lummiga gläntor.

Vi mixar yoga och meditation med paddling. Vi badar och snorklar. Vi lagar mat på öppen eld och bor i trädtält, hängmatta eller cupoltält, ni bestämmer hur ni vill sova och kan bestämmas någon dag innan Yoga helgen beroende på väder. Vi kommer även att ha bastutält. Du får även möjlighet att prova på att yoga på en paddleboard.

  • 3600kr (inklusive utbildad EPP kajakinstruktör, boende i trädtält, hängmatta eller cupol tält bastutält, mat, yoga, kajakguide och meditation)
  • Arrangeras av: Vild och lugn, i samarbete med Ostkusten kajak

Information om schema och bokning

Schemat är preliminärt. Väder och vind avgör turernas destination. Om det regnar och/eller blåser för hårt blir helgen inställd. Därför är det viktigt att du är ok med att helgen kan bli avbokad i dagarna innan äventyret ska ske. Mer information på Ostkusten kajaks hemsida.

Äventyrshelg: yogapaddling och övernattning i tree-tents