Vill du delta i “Hamna…”-kampanjen?

I mars skickade vår näringslivsutvecklare Malin Österström ut ett mail till besöksnäringen med anledning av oro kring hur coronaviruset ska drabba turismen i sommar. För många företagare är läget ansträngt, och vi på kommunen vill försöka bistå med det vi kan: därav kampanjen “Hamna i Valdemarsvik”.

Kampanjen syftar till att sprida information om våra besöksmål, för att inspirera och få fler att besöka oss, när vi lämnat coronapandemin bakom oss. Vi tror att många kommer att längta efter aktiviteter – med fokus på frisk luft och friluftsliv i närheten av hemmet. Redan förra året startade vi en kortare kampanj för att lyfta besöksmål på temat Hemester – semestra hemma. Detta är fortsatt grundtanken för årets kampanj.

Alla i besöksnäringen bjuds in att delta. Kommunens egna medarbetare producerar korta bildspel som läggs ut på facebooksidan med namnet “Hamna i Valdemarsvik” och på Instagram under samma namn. Det är kostnadsfritt att delta i kampanjen.

Vill du synas i kampanjen?

Skicka då ditt material till oss. Vi behöver:

  • fem-sex högupplösta bilder eller redan inspelat/filmat material som vi får redigera i (tänk på att du måste ha tillstånd från personer som syns på bilderna enligt GDPR)
  • beskrivning av målgruppen (ålder, intressen, bostadsort)
  • ditt huvudbudskap – vad vill du att bildspelet ska förmedla?
  • din hemsida, facebooksida eller annan plats/telefonnummer eller dylikt du vill hänvisa besökare till.

Skicka ditt material till helena.a.karlsson@valdemarsvik.se

Om du har mycket stora filer som inte går att maila kan du höra av dig till Helena via e-postadressen ovan så löser hon det.